BRANDING OG GRAFISK DESIGN

nøglen til succes

Det stærke brand tiltrækker kunder

Branding er nøglen til succes.

Det handler om kultur, kunder og positionering. Om at lade kunderne identificere hvem man er, hvad man står for og ikke mindst: hvad du tilbyder.

Jeg kigger på mine kunder i skæve vinkler. Vinkler som i sidste ende former virksomhedens visuelle identitet.

Grafisk design er visuel kommunikation. Det er evnen til bringe kunderne tættere på virksomheden, ved at skabe oplevelser som pirrer deres nysgerrighed, øger deres interesse og skaber genkendelighed på tværs af medier.

Mine kunder er skide gode til det de laver. Men de har svært ved at indfri deres potentiale og ambitioner. Jeg kan hjælpe med at præsentere din virksomhed på en genkendelig og interessant måde, som giver ekko i markedet.

Jeg tilbyder branding, animation, grafisk design og visuelle identiteter.

Brandstrategi

Grafisk design til salg og markedsføring

BechTech er virksomhedens grafiske samarbejdspartner. Jeg løfter opmærksomheden omkring mine kunder med kreativ formidling og grafisk design.

Her får du en tæt samarbejdspartner, som samler salg og markedsføring i et stærkt visuel univers som bliver husket. Jeg kan hjælpe med grafiske elementer, design af ny hjemmeside eller udvikle en komplet visuel identitet.

Nogle gange ligger forskellen i detaljen. Andre gange i arbejdsmetoden. Lad os snakke om, hvordan jeg hjælper bedst.

Læs mere om strategi
Grafisk design

Grafisk design
hele vejen rundt

  • Logo
  • Webdesign
  • Salgsmateriale
  • Visitkort
  • Flyers
  • Profilvideo
  • Animationsvideo
  • Annoncer

Psykologien bag grafisk design

Grafisk design og visuel kommunikation hænger tæt sammen med adfærd, opfattelse og symbolik. Der er mange ubevidste faktorer i spil, når vi påvirkes visuelt.

Tag eksempelvis billedet, hvor du sikkert ser en firkant. Også selvom den ikke er der.

Grunden er, at vores hjerne konstant udfylder huller og giver mening. Også nogle gange selvom, det hele blot er en illusion.

Når det kommer til kreativ formidling som skal bemærkes, er indsigt og forståelse for disse dynamikker, helt central for at formidle et budskab med effekt.

Mangler du en grafisk samarbejdspartner?

Et grafisk samarbejde kan formes på mange måder. Fra mindre grafiske opgaver over webdesign til udvikling af en komplet visuel identitet.

Ring 2682 9099 eller skriv for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Vi kan jo altid starte med en kop kaffe.

Kontakt for at høre mere
Visuel kommunikation