EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE
- gør en forskel!

En professionel hjemmeside arbejder for virksomhedens succes

Virksomhedens hjemmeside bør være en vigtig del i at indfri jeres potentiale. Fremstår hjemmesiden professionel og fokuseret, sørger den for at tiltrække nye kunder og fastholde jeres nuværende.

Hos BechTech hjælper jeg ambitiøse virksomheder, som gerne vil have lidt ekstra, med at udvikle en komplet hjemmeside som gør en forskel.

Her får du hele pakken. Online synlighed, en stærk digital strategi, og ikke mindst, et moderne og responsivt webdesign, som er tilpasset 100% til jer.

Du får en hjemmeside som:

Fokuserer jeres brandprofil

Styrker jeres positionering på markedet

Forbedrer jeres online synlighed

Bygger på de nyeste teknologier

Skaber unikke digitale oplevelser

Hvorfor læse videre?

Jeg tror på, at første skridt imod udvikling af jeres hjemmeside, er indsigt. Indsigt i jeres virksomhed og i jeres kunder. Det sikrer nemlig, en fokuseret hjemmeside som opfylder sit formål.

Læs videre og bliv klogere på, hvorfor en hjemmeside fra BechTech kommer til at gøre en forskel for dig.

Professionel hjemmeside

Sådan skaber en hjemmeside værdi

Mine hjemmesider skaber værdi på mange områder:

  • Kundeleads
  • Multichannel markedsføring
  • Automatisering af salg
  • Informationssøgning
  • Branding
  • ... og meget mere

 

Men uanset hjemmesidens primære formål, bidrager den samtidig med data. Altså værdifuld information omkring KPI'er, som giver et konkret billede af, hvordan jeres online tilstedeværelse tilfører værdi. Informationen beskriver ikke kun hjemmesiden i sig selv, men også dens integration med eksempelvis sociale medier og CRM systemer.

Hjemmesiden skaber således værdi, ved at blive en integreret del af jeres aktiviteter omkring salg, markedsføring og kunderelationer. Noget som tilmed kan automatiseres og integreres med jeres nuværende systemer.

Ny hjemmesie
Hjemmesidedesign med et formål

Strategisk webdesign styrker både brand og markedsposition

Det er først og fremmest mit job, at forstå jeres forretning og jeres kunder. Så er vi nemlig sikre på, at beslutninger omkring design, indhold og funktionalitet rent faktisk taler til målgruppen.

En hjemmeside understøtter jeres forretning, hvis den giver både kunder og interessenter, det de kommer efter.

Design handler om adfærd. Det handler om, hvor vi gerne vil have kunden hen, og hvilken handling vi ønsker de udfører. Et flot webdesign er selvfølgelig vigtig, men webdesign handler om mere end det. Det handler lige så meget om indhold og branding.

Webdesign er mere end udseende

Specielt på hjemmesider med meget indhold, er indholdsstuktur, søgemaskineoptimering og adgang til statistik vigtige elementer. Den totale oplevelse af en hjemmeside begrænser sig ikke til udseendet. Den omfatter lige så vel tekster, billeder og interaktivitet.

Webdesign er branding

Helt utrolig mange hjemmesider ligner hinanden til forveksling. Og i et konkurrencepræget marked er differentiering vejen til at skabe et unikt brand, som skiller sig ud. Et unikt webdesign sikrer, at kunden får en oplevelse som huskes, og ikke bare forsvinder i mængden.

Derfor er et fokuseret webdesign vigtig

Der kan siges meget om, hvorfor et fokuseret webdesign gør en forskel. Det forklarer jeg gerne over en kop kaffe. Men kort sagt, handler det om en ting - branding. Fordi:

There is no second chance to make a first impression

Komplet hjemmeside

Det siger kunderne

Samarbejdet med BechTech har fungeret rigtigt godt og professionelt. Der er blevet udarbejdet en kravsspecifikation og det leverede er blevet testet og afleveret med stor tilfredshed og til aftalt tid. Servicen er professionel, og ved henvendelse er der handlet på opgaven hurtigt, og vi bruger systemet dagligt. Min erfaring med BechTech er meget positiv og kendskabet hos BechTech til hvordan en webside skal bygges op og præsenteres for brugerne er super professionelt. Personligt er Michael meget positiv og løsningsorienteret.

BechTech kan varmt anbefales.

Ole Eriksen, Head of Department, Eltel Networks
Mere om Eltel projektet
Hjemmeside reference

En specialist i design, kommunikation og softwareudvikling

Jeg er uddannet Cand.Mag i Medievidenskab og har i 10 år hjulpet virksomheder af alle størrelser, med salgs- og markedsføringsaktiviteter, branding, grafisk design og softwareudvikling.

Derfor ved jeg, hvad jeg taler om. Jeg ved også, at et tæt samarbejde, hvor i er eksperter på jeres virksomhed og kunder, mens jeg er på mit felt, udvikler en hjemmeside, som gør rent faktisk gør en forskel.

Skal vi tage en snak, kan du kontakte mig længere nede på siden.

Du kan også inden da, tage et kig på nogle af mine referencer.

Se referencer
Hjemmeside kommunikation

Skal vi tage en snak om jeres nye hjemmeside?

Er du interesseret i en uddybende snak om jeres nye hjemmeside?

Eller vil du have et tilbud?

Ring 2682 9099 for en snak, eller send mig en besked.

Send besked
Tilbud hjemmeside