Martin&Co

Digitalisering og branding af Martin&Co

Opgaven

Martin&Co har i 10 år bidraget til nogle af Danmarks mest spændende byggeprojekter. Med deres store erfaring, og evne til at skabe overblik i komplekse projekter, har Martin&Co etableret sig som en af byggebranchens foretrukne sparringspartnere. Virksomheden hjælper blandt andet med økonomioptimering, byggeledelse og projekteringsledelse.

Martin&Co ønskede at modernisere deres brand og samtidig starte en digitalisering af hele virksomheden. Vores opgave var at udvikle deres nye identitet og efterfølgende at digitalisere centrale arbejdsopgaver i værdikæden. Det omfattede blandt et værktøj til rapportering, fakturering og indblik i nøgletal.

  • Digitalisering af Martin&Co
  • Softwareudvikling
  • Integration af API
  • Branding byggebranchen
  • Grafisk design
  • Hjemmeside og logo design

Løsningen

Vi startede opgaven ved at afholde to workshops, hvor alle ansatte flittigt bidrog til at diskutere hvem Martin&Co er og hvad virksomheden repræsenterer. Vi kom omkring alle aspekter af forretningen - kunder, leverandører, konkurrenter og medarbejdere.

Resulatet er et moderne og fokuseret brand som favner alle aspekter af virksomheden. Vi skabte blandt andet et nyt logo, en ny hjemmeside, grafisk materiale til sociale medier og skabeloner til forskellige tryksager.

Digitaliseringen af Martin&Co sker løbende og vi bidrager med at softwareudvikling og forretningsudvikling. Vi udvikler eksempelvis et digitalt dashboard, som giver ledelsen et dagligt overblik over virksomhedens nøgletal i realtime.