Sitemap

På vores sitemap kan du som kunde få et hurtigt overblik over de forskellige undersider på bechtech.dk

Vi er et webbureau i Vejle

Mangler du et webbureau i Vejle, er vi måske den rette for dig. Vi holder til i Vejle, og vores kunder omfatter både små og store virksomheder.

Skal du have en professionel hjemmeside?

Vi har igennem 15 år udviklet hjemmesider som afspejler den individuelle virksomhed. Med en professionel hjemmeside fra bechtech, er din virksomhed et skridt nærmere at skaffe nye kunder.

Specialister i udvikling af IT-systemer

Står du overfor at skulle digitalisere virksomheden, så kan vi hjælpe med softwareudvikling. Vi udvikler IT-systemer som stabile, sikre og fuldt dokumenterede.

Hvis du har nogle spørgsmål, om hvordan du kommer videre, kan du læse om udvikling af it-system her.

API Backend udvikling

Vi kan sikre, at jeres IT-systemer snakker sammen. Med API Backend Udvikling sikrer i et automatiseret workflow, ved at lade jeres IT-systemer tale sammen og dele data. Læs mere om API udvikling.

Lej en programmør

Ønsker i en fast tilknyttet programmør, som i kan bruge efter behov, kan bechtech hjælpe. Vi tilbyder en programmør på timebasis, som samarbejder tæt med jer, når i har brug for det.

Webbureau i Kolding

Med vores ekspertise indenfor kommunikation, design og softwareudvikling, kan vi hjælpe virksomheder i Kolding. Vi bor tæt på kolding, og kommer gerne fordi til en uforpligtende snak. Webbureau Kolding

Webbureau i Horsens

Hvis du søger efter et webbureau i Horsens, kan vi med garanti hjælpe. Vi ligger i Vejle, men kommer hurtigt til Horsens og tager en forpligtende snak omkring jeres behov.

Brugervenligt dansk CRM system

Kunne du tænke dig at effektivsere virksomheden, og yde bedre kundeservice? Så er AyaCRM det helt rigtige værktøj til virksomheden. AyaCRM er et dansk CRM system som et nemt at bruge. Systemet kan også tilpasses efter den enkelte virksomhed.

Det gode salgsmateriale

Med et godt salgsmateriale kan du tale til kunden, selv efter mødet er slut. Vi skaber kunderejser som favner både trykte og online medier.

Webdesign som kunderne elsker

Et godt webdesign er afgørende for, at skabe kunder ud af de besøgende på hjemmesiden. Hos bechtech tilbyder vi professionelt webdesign som altid tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed. Vores webdesign har fokus på kundeoplevelse og konvertering - samtidig med at det ser knald godt ud.

Læs mere om webdesign.

Videoproduktion

Mangler du webbureau til at lave din næste profilvideo eller reklamevideo? Så er du kommet det rette sted. Vi laver professionelle videoproduktioner som kan bruges på hjemmesiden, i biografen og på de sociale medier.

Vi arbejder altid ud fra et storyboard, når vi laver firmavidoer til alle brancher.

Mere om videoproduktion

Design af nyt logo

Vi designer logoer som bliver genkendt. At blive genkendt er nemlig en af de vigtigste faktorer ved logo design, og derfor noget vi er optagede når vi designer et nyt logo.

Vi er kommunikationsnørder, som evner at sammenfatte og formidle jeres virksomhed i et enkelt symbol.

Freelance PHP udvikler

Vi tilbyder en freelance PHP udvikler fra 550 kr/time. Vi garanterer en detaljeorienteret programmør som leverer kvalitetskode som er fuldt dokumenteret.

Grafisk design

Står du og mangler en grafisk designer i Vejle kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi garanterer en detaljeorienteret designer som arbejder tæt ud fra dine ideer.

Udvikling af hjemmeside

Vi tilbyder udvikling af hjemmesider som skaber effektiv synlighed og tiltrækker nye kunder. Få en udvikler som tænker forretning før kode og som samarbejder tæt med dig.