Uldum Apotek

Online Apotek med automatisk import af varer og priser

Opgaven

Uldum Apotek ligger faktisk ikke kun i Uldum. Apoteket har nemlig også filialer i Tørring, Nørre Snede og Vejle. Uldum Apotek havde et ønske om, at gøre medicinbestilling nemmere for sine kunder. Ventetid i telefonen skulle byttes med en web portal som både private, læger og tandlæger kunne bruge til at bestille varer.

Vi fik til opgave at udvikle en stærkt tilpasset webshop som kunne håndtere de forskellige kundegrupper og et meget stort varelager i konstant forandring. På grund af udviklingen i priser og varer, var det vigtig for Uldum Apotek, at vedligeholdelse og opdatering af varelageret blev automatiseret mest muligt.

  • Online medicin bestilling
  • Systemudvikling
  • Import med programmering
  • Webshop

Løsningen

Vi løste opgaven ved bygge ovenpå en fleksibel webshop som vi tilpassede efter ønskerne fra Uldum Apotek. Vi udvidede blandt andet adminstrationen, med mulighed for importere varer og produkter direkte fra leverandøren. Gennem tilpasset programmering og udveksling af data, blev resultatet en moderne og mobilvenlig webshop med automatiseret import af både varer og priser.