OCK Anlæg

Hjemmeside og markedsføring af OCK Anlæg & Kloak

Opgaven

OCK Anlæg & Kloak holder til i Stouby, og virksomheden har siden 2004, været en af trekantområdets foretrukne anlægsgartnere og kloakmestre.

Efter en omfattende fornyelse af virksomhedens forretningsstrategi, havde OCK brug for en ny hjemmeside, som kunne tiltrække besøgende og skabe nye kundeleads.

Vi fik til opgave at designe og udvikle en moderne hjemmeside som sikrer OCK en solid placering på Google - specielt omkring de nye forretningsområder.

Opgaven omfattede derfor også, at søgemaskineoptimere hjemmesiden og tiltrække nye kunder gennem annoncering på Google Ads.

  • Hjemmeside til OCK
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Konvertering af besøgende
  • Hjemmeside til salg
  • Design af hjemmeside

Løsningen

Vi har samarbejdet med OCK i mere end 10 år, og derfor kender vi virksomheden rigtig godt. Det er en stor fordel, ja faktisk en forudsætning, for at udvikle en hjemmeside som skaber værdi gennem konvertering.

OCK var faktisk vores første kunde, og vi er stolte over at Ole (ejeren af OCK) stadig føler, at vi kan gøre en forskel.

Løsningen er udviklet i et tæt samarbejde, hvor vi løbende har udvekslet ideer og forbedringer.

Resultatet er blevet en moderne og lynhurtig hjemmeside som både konverterer, og samtidig sikrer OCK topplaceringer på relavante forretningsområder på Google.

Videoen herunder har vi også produceret for OCK anlæg.