Grafisk design og branding

Vi er et grafisk design bureau i Vejle som tilbyder design af tryksager, hjemmesider og digitale løsninger.

Fang kundens opmærksomhed

Hos bechtech får du en grafisk designer som bruger indlevelse og forståelse, til at fange kundens opmærksomhed. Vi tilbyder alt indenfor grafisk design og webdesign.

Vi bor i Vejle og hos os får du en grafiker, som arbejder med stor grundighed. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders virksomhed, for at forstå jeres primære målgruppe, inden vi designer kreative løsninger.

Vi er specialister i kommunikation og skaber værdi ved at kommunikere de helt rigtige budskaber til de relevante målgrupper.

Grafisk Design Vejle

Alt indenfor grafisk design

Grafisk design til salg og markedsføring

Vi samler salg og markedsføring i et stærkt visuel univers, som bliver husket. Vi kan hjælpe med design af annoncer, design af logo, webdesign eller udvikle en komplet visuel identitet og brandprofil.

For os ligger forskellen i detaljen. Derfor sætter vi os grundigt ind i vores kunder, så vi kan formidle budskaber i et målrettet visuel univers.

Mangler du en grafisk partner?

Et grafisk samarbejde kan formes på mange måder. Fra ad-hoc grafiske opgaver og webdesign til en komplet designguide. Vi tilpasser vores aftaler efter dine behov, og håber på, at blive jeres faste grafiker.

Ring 2682 9099 eller skriv for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kan jo altid starte med en kop kaffe.

Kontakt for at høre mere