Eltel Networks

Projektstyring og rapportering til Eltel Networks

Opgaven

Eltel sikrer stabile internetforbindelser og velfungerende mobilnetværk i hele verden. Deres ekspertise omfatter alt fra telefoniløsninger til gadebelysning og samfundskritiske netværk.

Eltel oplevede gennem flere år en kraftig stigende efterspørgsmål på deres ekspertise. De tekniske teams voksede mens manuelle arbejdsprocesser besværliggjorde deres skalering. De mange nye kollegaer betød specielt udfordringer omkring projektledelse, opgavehåndtering og rapportering.

Med et voksende team af teknikere var det vores opgave at digitalisere de administrative opgaver. En digitalisering som skulle hjælpe med at skabe overblik for projektledere, og samtidig effektivisere kommunikationen mellem den enkelte projektleder og teamets teknikere. Hertil kom et avanceret rapporteringsværktøj, som skulle automatisere rapportering til både kollegaer og kunder.

  • Projektstyring
  • Udvikling af system til projektstyring
  • System til rapportering
  • Dokumenthåndtering

Løsningen

På grund af opgavens størrelse endte vi med at udvikle to selvstændige løsninger. En mobilapplikation som alle teknikere skulle bruge til opgavehåndtering, billeddokumentation og kommunikation med projektlederen. Og et administrationspanel til projektledere hvor de kunne tildele opgaver, styre de hundredvis af projekter og ikke mindst, eksportere rapporter gennem et avanceret værktøj.

De 2 systemer arbejder med den samme database, hvilket gør projektledere i stand til at arbejde med realtime data og derved sikre, at tidsfrister overholdes i alle faser af et projekt.

Fordi projektledere og teknikere arbejder med samme datasæt, bliver deres samarbejde og kommunikation væsentligt styrket. En tekniker kunne sende en besked, som projektlederen ville svare indenfor kort tid. Det øgede hastigheden væsentlig i det samarbejde som er så vigtigt, for at lave komplekse installationer.

Vores stærke samarbejde med Eltel gjorde uden tvivl udslaget for løsningens succes. Systemerne blev godt modtaget af både projektledere og teknikere, hvilket var grunden til, at systemerne hurtigt blev integreret i det daglige arbejde.