Softwareudvikling med forretningsforståelse

BechTech udvikler software som er tilpasset den enkelte virksomhed.

Her får du en softwareudvikler med en stærk forretningsforståelse og et stort teknisk know-how. Jeg er ekspert i at omsætte forretningsstrategier og arbejdsprocesser, til software som understøtter og udvikler virksomheden.

Tidligere softwareløsninger

PHP softwareudvikling

BechTech tilbyder skræddersyede softwareløsninger som er udviklet i PHP.

Din eksterne udviklingspartner

Igennem 10 år har jeg udviklet softwareløsninger til både private og offentlige virksomheder. Her får du en programmør, som kan matche de tekniske kompetencer fra større udviklingshuse, men gøre det, til en betydelig lavere pris.

Jeg tilbyder både komplette softwareløsninger og ekstern softwareudvikling hos dig. Kontakt os og lad os tage en snak om dit behov.

Hvad koster softwareudvikling?

Jeg møder ofte spørgsmålet: "Hvad koster det at udvikle denne app eller webplatform?". Det er desværre ikke sådan jeg arbejder. Først afdækker vi opgaven, ved at lave en kravsspecifikation, og derefter finder vi prisniveauet. Men for at svare på spørgsmålet, kan du læse om mine priser her

Yii Specialister

Min foretrukne udviklingsplatform er Yii2. Jeg har blandt andet udviklet AYACRM på Yii2 platformen.

Github

Jeg er flittig bruger af Github til at versionere og udvikle software. Klik her for at besøge mig på Github

PHP Softwareudvikling

Jeg udvikler softwareløsninger i PHP og bruger moderne frontend teknologier til at skabe brugervenlige brugergrænseflader (UI).

Specialister i Joomla

Jeg har arbejdet med og bidraget til Joomla i de sidste 10 år. Jeg udvikler stand-alone komponenter, moduler, plugins og udvidelsesmoduler til eksempelvis Virtuemart.

Lad os tage en uforpligtende snak

Forretningsfolk og softwareudviklere taler ofte forskellige sprog. Min store fordel er at omsætte et forretningsbehov til brugervenlige softwareløsninger som optimerer virksomheden.

Lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Mangler du en udvikler?