Fra forretningside til synlighed på Munkebjerg

Skrevet d. 22/02/2018

Online synlighed

Igår var jeg heldig! Jeg fik nemlig lov til at dele mine 10 års erfaringer om emnet "Fra forretningside til synlighed" for 20 iværksættere på Munkebjerg i Vejle.

Tak for en konstruktiv formiddag, hvor jeg ved, at Husrådgiverne fik noget at arbejde videre med.

 

Online synlighed er salg

Min vigtigste prioritet med oplægget var, at give alle tilhørere brugbar viden som kunne omsættes til dagligdagen. Nikolaj fra husrådgiverne havde modigt sagt ja, til at bruge hans virksomhed som case igennem hele oplægget. Der var vidensdeling og en masse konstruktive input til hvordan Nikolaj kan markedsføre og sælge sine 3 kerneprodukter.

 

Du downloade præsentationen her

Medieekspert Michael Bech

Skrevet af Michael Bech

Jeg hjælper virksomheder med at tiltrække og fastholde deres kunder. Jeg har bred indsigt i kommunikation, markedsføring og softwareudvikling.